Qui som

David Ruiz Pino i Sandra Vidal Mitjavila

David és càntabre de naixement. L’any 2000, estudiant Enginyeria Forestal a Lleida, coneix a Sandra Vidal, estudiant d’Empresarials, ceretana de Llívia. Ja aquest estiu treballen junts en el negoci familiar d’ella: el Celler Forat19 de Soriguerola, al Golf Fontanals. 

El Forat19 era un petit local regentat per “la Pepi” i les seves dues filles, Sandra i Marta, màxim exponent de l’amor en la restauració familiar. El Forat19 va sorgir com un bar-botiga i va anar evolucionant amb menjar per emportar i va acabar sent un petit homenatge a la gastronomia amb unes instal·lacions mínimes. Van ser anys d’aprenentatge i evolució constant.

En l’estiu de 2008, Sandra i la seva germana Marta obren un altre negoci paral·lel a l‘Forat19 a Torre Valentina (Sant Antoni de Calonge). Sandra, dirigint la sala i Marta dirigint de la cuina, en un vaixell gran i navegant soles. Va ser un projecte apassionant que va durar sis anys i que ens va fer madurar i aprendre a gestionar i desenvolupar-nos en diferents terrenys.

El 2011 mor “Pepi” i David se suma a l’equip de l’Forat19 com a cuiner després d’haver-se preparat estudiant a l’Escola d’Hostaleria Hoffman.

El 2013, vam obrir un altre negoci paral·lel en una altra lliga diferent i marxem cap a Barcelona per dirigir la restauració de l’Hotel Chic & Basic Rambles. Una proposta urbana i turística en un ambient molt competitiu. Un altre gran repte motivador.

Finalment el 2015, tanquem totes les nostres propostes, inclòs el nostre local matriu, el Forat19, i ja en solitari, David i Sandra, vam obrir el nostre projecte més personal: el restaurant de Ger, Cerdanya, Cal Jet Bistrot de Muntanya.